Over 2Learn&More

Een organisatie met een visie

2Learn & More is een trainings- en advies organisatie die haar sporen inmiddels ruim heeft verdiend in het “werkend Nederland” en daarbuiten.

Wij bieden werkgevers en werknemers handvatten die meteen in de praktijk gebracht kunnen worden. Dit doen we in de vorm van praktijkgerichte trainingen en coachingsprogramma’s waarbij vrijblijvendheid tot het minimum wordt gereduceerd. Als we aan de slag gaan doen we dat met drie partijen:

  • U als opdrachtgever
  • Uw medewerkers
  • Wij als trainers/adviseurs

We omschrijven wat we van jullie verwachten en wat u van ons kunt verwachten. Vervolgens laten we in onze programma’s voelen wat er goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is (FEEL). We confronteren vanuit respect naar u en uw medewerkers toe wat het gevolg is van dit gedrag en uiteindelijk in uw bedrijfsproces (CONFRONT). De derde stap is dat we handvatten aanreiken om te verbeteren (DEVELOP).

Waar wij als organisatie in uitblinken is het borgen van het aangeleerde. Wij houden net zolang vast totdat alles is opgenomen in het “nieuwe” proces. Dit doen we in de vorm van evaluatiegesprekken en follow up trainingen. Hierdoor gaat het gedrag van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam en is er uiteindelijk sprake van automatisme. Het gevolg: betere processen, voorspelbaar gedrag en betere resultaten.

2 Learn & More werkt met zelfstandig opererende trainers en adviseurs die elke dag het beste uit zichzelf en u halen. Zij worden gedurende een 5 tal jaar nauwlettend gecoached en getraind om de beste resultaten te realiseren binnen uw organisatie. 

Natuurlijk is geen enkel bedrijf hetzelfde. Wij bieden maatwerk aan, trainen of coachen datgene wat past en nodig is binnen uw bedrijf. Dit onderzoeken we voorafgaand aan een training of coaching in de vorm van een intake dag, waarbij we interviews afnemen bij de deelnemers of nog een stap verder in de vorm van een assessment. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven uw organisatie en uw mensen nóg beter kunnen laten presteren. Onze referenties liegen er niet om. 

We kijken er naar uit om kennis te maken. U ook? Bel of mail ons en we maken graag een geheel vrijblijvende afspraak met u. 


Hartelijke groet,

Bas van Lier 

Partner 2Learn&More

 

Meer weten?

Adresgegevens
Vrijthof 3
5081 CA  Hilvarenbeek
tel: (06) 22 51 12 00

Bas van Lier

Bas van Lier

Dion Arends

Dion Arends

Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Onze visie

2Learn&more is zich nu en gaat zich in de toekomst richten op het ontwikkelen van mensen en hun gedrag gebruikmakend van de nieuwste inzichten en behoeftes in de markt. Door het voelen, confronteren en ontwikkelen van dit gedrag gecombineerd met een optimale borging gaat dit ervoor zorgen dat mensen het gaan toepassen en uiteindelijk in hun “automatisme” gaan blijven gebruiken.

Strategie

Door personen en bedrijven om ons heen te gaan verzamelen die overtuigd zijn van deze aanpak, gecombineerd met hun kwaliteiten en kennis, zullen wij in staat zijn en blijven om van absolute toegevoegde waarde te zijn voor al onze opdrachtgevers.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op! U kunt mailen naar: info@2learnmore.nl

Neem contact op