2Learn & More is dé partner als het gaat om optimalisatie van bedrijfsprocessen. Hierbij maken we gebruik van Lean Six Sigma: een beproefde, wereldwijd gebruikte methode voor het optimaliseren van organisaties.

Aan de hand van Lean Six Sigma-kennis en tools maken we snel inzichtelijk hoe efficiënt en effectief de processen binnen je organisatie zijn. Samen met u en uw medewerkers brengen we de gehele keten – van begin tot eind – nauwkeurig in kaart. Waar lopen jullie klanten en jullie medewerkers tegenaan? Welke stap gaat vaak verkeerd? Waar ligt het proces vaak onnodig lang stil?

Vervolgens gaan we samen aan de slag. Met het verkorten van doorloop-, bewerkings- en wachttijden. Met het terugdringen van onnodige uitval en met het verminderen van het aantal overdrachten. Het resultaat: voorspelbare bedrijfsprocessen en een optimale klantwaarde, gedragen door uw medewerkers.

Interesse in de mogelijkheden van bedrijfsoptimalisatie in uw organisatie?

Meld u aan voor meer informatie

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op! U kunt mailen naar: info@2learnmore.nl

Neem contact op

Over 2Learn&More

2Learn & More is een trainings- en advies organisatie die haar sporen inmiddels ruim heeft verdiend in het “werkend Nederland” en daarbuiten. Wij bieden werkgevers en werknemers handvatten die meteen in de praktijk gebracht kunnen worden. Dit doen we in de vorm van praktijkgerichte trainingen en coachingsprogramma’s waarbij vrijblijvendheid tot het minimum wordt gereduceerd.